Hule og univers

Hule og univers

Hule&univers_forsideI 1980 banet Michael Harner vei for den verdensomspennende fornyelsen av sjamanismen med den nyskapende klassikeren The Way of the Shaman. I denne etterlengtede oppfølgeren legger han frem nye bevis for eksistensen av en annen virkelighet.

Ved å trekke veksler fra et helt liv med egne sjamanistiske erfaringer og mer enn 2500 rapporter fra vestlige mennesker om deres erfaringer under sjamanistiske oppstigninger, fremhever Harner slående likheter i deres oppdagelser, som vitner om at himlene og åndene de har møtt, faktisk eksisterer. I boken gis det også en innføring i kjernesjamanismens nyskapende teknikker slik at leserne selv kan stige opp til himmelske sfærer, søke åndelærere og dra tilbake etter eget ønske for å motta ytterligere helbredelse og råd.

Hule og univers er skrevet av den ledende autoriteten på sjamanisme. Denne boken er obligatorisk lesning, ikke bare for dem som er interessert i sjamanisme, men også for dem som er interessert i åndelighet, religionsvitenskap, nær-døden-opplevelser, helbredelse, bevissthet, antropologi og virkelighetens natur.

Legg til en kommentar

*
*
*